
تبلیغات

موضوعات
- مسابقات منطقه ای فوتسال راهنمایی
- مسابقات منطقه ای هندبال راهنمایی
- مسابقات استانی فوتسال متوسطه
- مسابقات دوی صحرانوردی استان
- مسابقات آمادگی جسمانی
- مسابقات فوتسال ابتدایی
- مسابقات دانش آموزان استان
- هفته سلامت
- 10واقعیت درباره ورزش
- نقش آب درورزشکاران
- آرتروز و ورزش
- سونا وفوایدآن
- ورزش وکمردرد
- نکات مهم درحفظ سلامتی
- فوایدنرمش
- پنج نکته اساسی ورزشی
- ورزش درخانه بابرنامه10-10-10
- چراکودکان هرروزتنبل ترمیشوند؟
- نکات مهم درحفظ سلامتی
- ورزش درآّب
- مضرات عجیب نوشابه نوشیدنی محبوب
- درهنگام غرق شدن دردریا،چه بایدکرد؟
- چگونه ورزش راشروع کنیم
- تردمیل بهتراست یادوچرخه ثابت
- شب هادرپارک ورزش نکنید!
- چگونه کفش ورزشی مناسب بخریم
- ورزش دانش آموزان درهوای سرد
- تاثیرورزش برواریس
- پارگی تاندون آشیل
- بهترین سن آموزش ورزش ها
- پیرلوئیجی کولینا
- نوشابه(سم شیرین)
- چرا؟
- پیشگیری ازسکته مغزی
- باورهای عمومی درباره ورزش
- برای معلمان ومدیران تازه مدیرشه!!!!!!!!
- بدونی بدک نیست!
- فوایدسیگار!!!
- چراورزش کنیم؟
- نکات ساده برای ورزشکار
- انتخاب کفش
- بهترین
- پیشگیری از مرگ " سکته ی قلبی "
- دانستنی های جالب
- عکس دلخراش ورزشی
- سوانح ورزشی
- عکس های دیدنی
- جالب ترین عکسهای های ورزشی
- زیباترین استادیوم های دنیا
- عکسهای بسیارزیباوجذاب ورزشی
- طنزورزشی(پ.ن.پ)
- سوژه های داغ،داغ
- عکسهای وحشتناک وچنش آورسوانح ورزشی
- عکسهای کوچکی بازیکنان بزرگ
- استادیوم های قطر2022
- ورزش خانوادگی
- کارگروهی شگفت انگیز
- به اینامیگن تماشاچی
- قهرمان بدنسازی جهان
- سنگدل
- اولین تنیس کهکشانی
- داستانهای پندآموز
- پ-ن-پ ..خنده
- سخنان بزرگان
- داستان معلم وشاگرد
- عجیب ترین مکانهای ورزشی
- داستان معلم،سیب،شاگرذ
- ماجرای آقای گاو!!
- درس عبرت
- کالری انواع خوراکی ها
- رژیم غدایی یاورزش برای لاغرشدن؟
- رژیم پیشنهادی مابرای افزایش انرژی
- رابطه رژیم غدایی باگروه خونی شما
- آیادستگاه ویبره جای ورزش رامیگیرد؟
- خوردنی های شفابخش
- انواع روش های لاغری درایران وانتخاب مناسب ترین
- نکات مهم برای کم کردن وزن
- رازسوزاندن چربی300درصدسریعتر
- چه نوشيدني هايي مناسب و قابل توصيه هستند؟
- 7 نکته مهم كه بايد بعد از خوردن غذا رعايت نمود
- یک لیوان شیریانوشابه
- چیپس وپفک
- ورزش ولاغری
- کالری میوه وسبزیجات
- شگفتی های دنیای نخوردن
- گوشت شترمرغ(حتمابخوانید)
- معجزه یک لیوان شیر

جستجو

پیوندهای روزانه

لینک دوستان
- دریافت رایگان این قالب
- سایت عاشقانه ماندگار فان
- سایت عاشقانه عشق آفرین
- توپترين ها(بيوگرافي بازيگران ايراني)
- وب شماره4
- وب شماره3
- وب شماره 2
- وب شماره 1
- وبلاگ علوم مدرسه ی باهنر کازرون
- اسلايدهاي آموزشي
- ترنم باران2
- all u need
- داوری
- قلم شیشه ای
- بیا با من بخون
- مدرسه راهنمایی امام حسن
- قشم موزیک
- استقلال
- دنیای عکس نرم افزار برنطین 20
- هرگز نخواب کوروش
- گروه آذر
- مطالب باحال
- تو بیستی
- بزرگترین سایت فرهنگی
- (فرهاد ۷ مجیدی)
- ماشی بازی
- گریه
- سايت ايثار و مقاومت
- بچه های ایران
- وبلاگ ورزشی ما
- بزرگترین مرجع آلبوم اشخاص ورزشی
- بهترین و پربار ترین مطالب روز
- صدایت حصار سکوت را در هم می شکند
- روياي سرخ
- تنها ترين
- مركز تخصصي سم زدايي و درماني مواد مخدر و محرك
- دوست خوب
- به طراوت 7 سیب
- گالری عمومی عـکس های جذاب روز
- گلخانه خانه سبز
- جك و لطيفه
- شعر
- فرشته ای در صندوقچه
- ارسال لینک

امکانات جانبی
آموزش شنا
شنای پروانه دومین شنا از نظر سرعت دربین چهارنوع شنای اصلی می باشد. این شنا درسال های 1930 از تحول شنای قورباغه سنتی بوجود آمد . در سال 1956این شنا به طور رسمی وارد مسابقات المپیک شد. اولین مرحله تحول شنای قورباغه ابداع مرحله خروج دست از آب بود که بطور چشمگیری سرعت شناگر را از طریق کاهش نیروهای مقاوم ، بدون نقص قوانین شنای آن زمان، افزایش داد. بلافاصله پس از آن ، شیوه پا زدن دلفین که ماهی با هوش دریاهاست ابداع شد، که درآن هر دو پا به جای حرکت در صفحه افقی درشنای قورباغه در صفحه عمودی و به طور همزمان حرکت می کردند که این روش ، خود سهم زیادی در کسب سرعت بیشتر نسبت به شنای قورباغه داشت.
وضعیت بدن: B0dy position
وضعیت بدن درشنای پروانه از بعضی لحاظ به کرال سینه شباهت دارد با این تفاوت که حرکت دست ها و پاها تک تک انجام نمی شوند بلکه هر دو دست با هم و هر دو پا با هم حرکت را انجام می دهند. شنا گر به شکم روی آب قرارمی گیرد و سعی می کند نیروی مقاوم را با پایین گرفتن سر، بالا بردن نسبی پاها ، کاهش حرکت های بدن به سمت بالا و پایین عمل کشش و خروج از آب را انجام می دهند و کنترل حرکت بدن درحین اجرای هر دو مرحله یا هر یک از آنها کار مشکلی است ، لذا شناگر باید سعی کند همواره درطی یکدوره کامل حرکت ، حالت افقی بدن خود را حفظ کند. حرکت همزمان دو دست در این شنا برای شناگر یک مزیت نیز به همراه دارد و آن اینست که دیگر وی نگران حالت عدم تعادل یا چرخش پای مخالف به خاطر حرکت دست مخالف نمی باشد و درنتیجه نیروی مقاوم از این نظر افزایش پیدا نمی کند.
اولین بخش آموزش ، عملکر پا : (Leg Action)
پا زدن دراین شنا درعمل شبیه پا زدن درکرال سینه است ، با این تفاوت که دراین جا هر دو پا همزمان با هم حرکت می کنند، بنابر این تعداد ضربه های پا درطی یکدور شنای پروانه به طور عمومی از کرال سینه کمتر می باشد. درحالی که بدن کشیده درسطح آب قرار دارد، با سن قدری خارج از آب قرار می گیرد. دراین حالت پاها بسته و در حدود 30 سانتی متر در زیر آب است. هنگام به حرکت درآوردن ساق پا، باسن قدری به داخل آب کشیده می شود، درهمین حال به دلیل خم شدن مفصل لگن خاصره ، ران نیز کمی به داخل آب کشیده می شود. دراین موقعیت کف پا به طرف سطح آب به حرکت در می آید که نهایتا" در قسمت پشت زانو، درمفصل زانو، زاویه 90 درجه ایجاد می شود، درچنین حالتی جلوی ساق پا و روی پا به طرف پایین و عقب ، فشار بر آب وارد می کنیم که درنتیجه منجر به پیشروی و شناورشدن شناگر در سطح آب می شود. شکل زیر اختلاف بسیارجزیی پای شنای دلفین ( پروانه ) نسبت به کرال سینه را جهت های حرکت تنه ، میزان خم شدن مفصل ها ی ران ، زانو و مچ ها د رضربه به سمت پایین را نشان می دهد.
برگشت در کرال پشت
اولین نکته ای که در هنگام برگشت کرال پشت باید به آن توجه شود ، تشخیص صحیح و دقیق شناگر از دیوار می باشد . شناگران کم تجربه و جوان درهنگام برگشت سالتوی کرال پشت ، اغلب چندین بار چرخش کرده و به عقب نگاه میکند تا فاصله خود را از دیوار تشخیص دهند این عمل نه تنها باعث کاهش سرعت می گردد بلکه اتلاف دقت بیشتری را نیز به دنبال دارد .
برای اینکه برگشت سالتوی کرال پشت خوب و صحیح انجام شود ، شناگر باید بیاموزد که که چگونه سرعت خود را به مسیر مخالف انتقال دهد اگر در زمان برگشت شناگر از سرعت خود بکاهد و سپس عمل برگشت را انجام دهد باید برای رسیدن به سرعت دلخواه نیروئی اضافه مصرف کند .
برگشت سالتوی کرال پشت به روشهای مختلف انجام می شود و چنین به نظر می رسد که هر شناگر روشی را انتخاب میکندکه با شرایط فیزیکی او تناسب بیشتری داشته باشد پس اگر یک روش خاصی از برگشت سالتوی کرال پشت برای یک شناگر مطلوب باشد دال بر این نیست که برای سایر شناگران هم مطلوب است . پس باید نوعی از برگشت انتخاب شودکه به بهترین وجه متناسب با شرایط یک شناگر بخصوص باشد .
تدارک برای برگشت
برای اینکه برگشت سالتو خوب و سریع انجام شود شناگر باید فاصله ی بین خود و دیوار استخر را دقیق تشخیص دهد لذا اطراف استخر را باید خوب بشناسد. یک شناگر پشت رو خوب و با تجربه موقعیت اشیایی را که در اطراف استخر قراردارند خوب می داند ، برای مثال او واقف است که سکوی ناجی پرچم برگشت کرال پشت و یا علائم سقف در چه موقعیتی هستند واز این علائم استفاده کرده و موقعیت خود را در استخر تشخیص می دهد .
لمس کردن دیوار :
اگر شناگری استخر را خوب بشناسد و بداند که چه زمان به دیوار نزدیک می شود ، در زمان مناسبتری می تواند آخرین ستروک را به برگشت منتقل نماید . بدین ترتیب شناگر همزمان با آخرین ستروک ( ... ) دست و بازوی خود را از آب بیرون کشیده و همراه با بالا تنه ( کمر به بالا ) به دیوار حمله می کند .
این عمل باعث می شود تا نیروئی در مسیر شنا تولید شود ضمن اینکه در هنگام برگشت نیروی حاصل از سرعت شناگر نیز یک عامل کمک کننده و سرعت دهنده بر گشت خواهد بود .
نا گفته نماند که به دلیل محاسبه غیر صحیح شناگر در هنگام برگشت ، اگر چند سانتی متر از دیوار فاصله داشته باشد اعمال فوق ( حمله به دیوار و انتقال سرعت شنا به مسیر جدید ) جبران کننده محاسبه غیر صحیح خواهد بود .
در هنگام برگشت دستی که در خارج از آب حرکت می نماید وقتی به حدود چشم ، یورش به دیوار را متوقف می کند ضمن اینکه سر نیز به طرف عقب و پایین ، به زیر سطح آب کشیده می شود در حالی که آرنج به طور کامل باز است سعی کنید 30 تا 40 سانتی متر زیر سطح آب را لمس کنید .
دست و بازوی شناگر در هنگام لمس کردن دیوار بهتر است به طرف پایین و اریب در جهت مسیر برگشت دیوار را لمس نماید . ضمن اینکه به حرکت پای خود ادامه میدهد اجازه دهید که آرنج ( دستی که دیوار را لمس کرده ) خم شود .
این عمل باعث می شود که بدن بیشتر به دیوار نزدیک شود.
به علاوه توسط باز کردن مفصل آرنج همراه با فشار آوردن به دیوار کمک می شود تا چرخش بهتر انجام شود .
شنای کرال پشت
کرال پشت را به سادگی می توان یاد گرفت . چون سرهمیشه خارج از آب قرار دارد، دم و بازدم به آسانی انجام پذیراست. ابتدایی ترین نوع شنای کرال پشت درسال 1794 توسط شخصی به نام برناردی چنین تعریف شد: بدن به شکل افقی به پشت به موازات سطح آب قرار می گیرد و سرتا گوش ها داخل آب است و پاها به حالت ضربدر به آب ضربدر می زند.
اولین بخش آموزش – حرکت پا
توصیف حرکت پا
حرکت پا در شنای کرال پشت ، شبیه حرکت پا درشنای کرال سینه است . فرق مهم این دو نوع شنا، این است که شنای کرال پشت به پشت انجام می گیرد ، ولی شنای کرال سینه بر روی سینه. هنگام انجام پای کرال پشت ، بدن باید به حالت کشیده درآب قرار گیرد تاحرکت پای کرال پشت موثر انجام گیرد.
و در ضمن باسن نباید بیش از اندازه درآب فرو رود، بلکه باید در سطح آب قرار گیرد،حرکت پا در کرال پشت بیشتر همان نگهداری افقی بدن بر روی آب را به عهده دارد.
حرکات پا درکرال پشت نیز از سه مفصل مچ پا، زانو، و ران زده می شود و از نقطه نظرحرکتی و مکانیکی مشابه حرکت پا در کرال سینه می باشد.
1- در داخل آب باید زانوها جمع وصورت به طرف دیوار استخر باشد. دراین حالت با فشار یک پا به دیوار استخر بدن را به حالت کشیده و مستقیم در سطح آب قرار می دهیم. دراین موقعیت دست ها تقریبا کشیده و در طرفین باسن حرکت پاندولی انجام می دهند و با هر دو پا اقدام به حرکت پای کرال پشت می نمایم .( شکل زیر)
2- پای کرال پشت با نگاه داشتن تخته شنا به زیرسر ( شکل زیر)
این حرکت درآب های کم عمق انجام می شود. در ضمن باید مواظب باشیم که باسن به سطح آب نزدیک باشد و ضربه پا مثل حرکت قدم زدن باشد. زانوها نباید از آب بیرون بزند.
3- اجرای تمرین شماره ی 2، ولی با این تفاوت که این بار با دست های کشیده تخته شنا را نگاه می داریم . پس از آنکه سر را روی تخته ی شنا گذاشته ، وبا دودست آن را نگه داشتید ، روی آب به پشت دراز بکشید. ابتدا سر بخورید، وآنگاه پاها را همان طور که در خشکی تمرین کرده اید، به حرکت درآورید.
4- کارآموز شناگر با فشار پا، به دیوار استخر، پس از سرخوردن شروع به زدن پای کرال پشت می کند. ضمنا" توجه داشته باشید همانند شکل زیر آرنج ها کاملا کشیده در بالای سر قرار داشته باشند و انگشت یک شست در دست دیگر قرار بگیرد.
آنگاه پاها را به حرکت درآورید. در حالت پایین آوردن ، زانو کمی خمیده است ، اما در موقع بالا آوردن کشیده می شود. علت اصلی جلو رفتن درکرال پشت مربوط به راست کردن پا در ضربه ی بالاست ، و همین امر باعث می شود آب را با پشت به عقب بزنید وخود به جلو بروید و به همین دلیل باید با نیروی هرچه بیشتر این کاررا انجام دهید .
دراینجا مانند انواع دیگر شنا بهتر است قبل از شروع کرال پشت، ابتدا به تمرین بدنی خارج از آب بپردازید وآمادگی لازم را برای اجرای کرال پشت در خود به وجود آورید.
برای این کار کنار استخر به پشت دراز بکشید، به طوری که باسن شما در لبه ی آن قرار گیرد .
ساعدها را روی میز قرار داده وسرتان را کمی بالا بگیرید. ساق ها و ران ها را کشیده نگه داشته ، و زانوها را کمی خم کنید وبه طور مرتب ساق ها را در خلاف جهت هم ، به بالا و پایین حرکت دهید.
به طوری که حداکثر فاصله ای که پاهای شما با هم ایجاد می کنند، بین 30 تا40 سانتی متر باشد، و این حرکت را تا آنجا که خسته نشده اید انجام دهید.
از نکات مهمی که در هنگام پا زدن باید بدان توجه داشت ، این است که حرکت پا باید طوری به آب ضربه بزند که در موقع بالا آمدن، سطح آب را لمس نماید ، ولی از آب خارج نگردد. یعنی حالتی مانند جوشش آب بوجود بیاورد. اگر پاها در خارج ازآب دیده شود نشانگر این است که پاها بیش از حد بالا آمده است. سرهم نبایستی زیاد پایین باشد. اگر آب و حباب های ناشی ازپا زدن جوششی نداشته باشد ، بیانگر این است که پاها در سطح پائینی از حد لازم در حال حرکت است. فاصله بین دو پنجه پا زدن حداکثر نباید از45 سانتی متر تجاوز نماید ، نکته مهم اینکه سر زانوها نباید از آب خارج گردد.
اشتباه های رایج و روش صحیح آن
ليست صفحات
تعداد صفحات : 1

ورود کاربران

عضويت سريع

پشتيباني آنلاين

آمار























نظرسنجي

تبادل لینک هوشمند

خبرنامه

آخرین نطرات کاربران

باعث افتخاره شما میهمان وبلاگ مایی همکار عزیز - 1394/4/9/varzesh

.gif)
پاسخ:ممنون که به وبلاگم اومدی ..امیدوارم همه مطالعه کنندوآگاهی پیداکنند - 1393/3/12

خوبی ؟ اگه میشه به این آدرس برو و نظرتو بهم بگو
http://opizo.com/QgHF6
این سایت خودمه ولی کامل نیست ... میخوام با نظرات شما کاملش کنم
اگر خوشت اومد ، اونو با اسم |-|خورشیدبانو|-| لینکش کن
منتظر نظرات قشنگت هستم ... - 1392/12/25

جالب بود بااجازتون کپی کردم.
به وبم سری بزن نظر بده - 1392/10/10/varzesh

پاسخ:فدات داداش...مخلصتم...تلاش کن موفق میشی - 1392/9/29

.gif)
پاسخ:سلام سیدبزرگ...مخلصم - 1392/9/5/varzesh

پاسخ: مرسی ازوقتی که گذاشتی واسه خوندنش - 1392/8/6/varzesh

پاسخ:ببخشید....تصویراصلاح شد - 1392/7/27

پاسخ:مرسی....چشم - 1392/6/24

وبلاگ خوبی داری مطلابت رو خوندم جالب بودن اگه دوست داشتی به وبلاگ من هم سر بزن ونظرت رو بگو واگر مایل بودی همدیگه رو لینک کنیم - 1392/6/16
آرشیو
- هفته دوم دی 1402
- هفته سوم بهمن 1402
- هفته چهارم بهمن 1401
- هفته دوم بهمن 1400
- هفته سوم دی 1399
- هفته دوم بهمن 1397
- هفته دوم دی 1393
- هفته سوم بهمن 1393
- هفته چهارم بهمن 1392
- هفته چهارم دی 1392
- هفته چهارم بهمن 1392
- هفته سوم دی 1392
- هفته سوم بهمن 1392
- هفته اول بهمن 1392
- هفته چهارم دی 1391
- هفته دوم دی 1391
- هفته دوم بهمن 1391
- هفته چهارم دی 1391
- هفته دوم دی 1391
- هفته چهارم بهمن 1391
- هفته اول بهمن 1391
- هفته چهارم دی 1391
- هفته سوم دی 1391
- هفته دوم دی 1391
- هفته سوم بهمن 1391
- هفته چهارم بهمن 1391
- هفته سوم بهمن 1391
- هفته اول بهمن 1391
- هفته دوم دی 1391
- هفته چهارم بهمن 1391
- هفته چهارم بهمن 1391
- هفته چهارم دی 1391
- هفته دوم دی 1391
- هفته چهارم بهمن 1390
- هفته سوم بهمن 1390
- هفته چهارم بهمن 1390
- هفته چهارم دی 1390
- هفته چهارم بهمن 1390
- هفته سوم بهمن 1390
- هفته دوم بهمن 1390
- هفته اول بهمن 1390
- هفته سوم دی 1390
- هفته دوم دی 1390
- هفته چهارم بهمن 1390
- هفته دوم دی 1390